måndag 1 februari 2010


Som ni ser så börjar mina pärlor ta slut och måste snart köpa nya. Särskilt röda svarta och vita. Jag får åka till Ikea och kör två bunkar och sätta mig och rensa så jag får min färger som fattas. Det är inte så skönt att sortera så mycket (cirka 34000) pärlor! Men det är i alla fall billigaste! Vad brukar du köpa för pärlor?

3 kommentarer:

  1. Leksaksaffärer brukar ha de där stora hinkarna med hmm...är det 16000 pärlor? För mellan 129-189 kr. Blir mest dom. Men har funderat på att beställa från nätet. Portot är dyrt men pärlorna mkt billigare.

    SvaraRadera
  2. Scheisse! Damn, att sortera IKEA-pärlor tar väl knäcken på en :D Jag handlar flaskor och plastpåsar med sorterade färger, på *TADAAAA* leksaksaffärer. Köpte ett pack med 7200 pärlor, sorterade, för 149 pix härom veckan. Inte något rån direkt, tycker jag.

    SvaraRadera
  3. Haha nej det är klart att det är skönare med färdigsorterade pärlor men jag ser det som ett roligt moment i min hobby att sortera färgerna. Det tar ett tag men det är det värt. Och det är helt klart billigare att köpa på Ikea eftersom man får alltid mer än leksaks butikerna. Dessutom så kanske in kvaliteten är den bästa men man vänjer sig. Pröva du!

    SvaraRadera