söndag 14 mars 2010

Tre nya holkar


Tre nya holkar har blivit till idag. Känner mig väldigt duktig måste jag säga. Blev dock inte så nöjd med resultatet på dem, Gillar bäst den rosa och lila´s mönster. Dock har just nu väldigt många på G men har inte tiden som behövs för att göra klart holkarna. Men ska ändå försöka uppdatera på bloggen det mesta jag kan. Men dock inte mycket holkar utan mer graffiti och annat skit!
Fet låt. Lyssna! Organism 12 – Maskrosbarn

2 kommentarer:

  1. Hej igen!

    Den rosa/lila holken har ett snyggt asymmetriskt mönster, det håller jag med om, men de andra två är ju också snygga! Den röd/gula har en snygg kontrast och den blå ser ut som himlen från något gammalt TV-spel.

    Du verkar göra väldigt många holkar. Hänger du upp alla hemma (inomhus vad jag förstått, som konst) eller lyckas du sälja alla?

    Hälsningar
    Pärlplattan
    parlplattan.blogspot.com

    SvaraRadera
  2. Hej Pärlplattan!
    Jo jag blev väldigt nöjd med mönstret på den rosa men dock inte färgerna i den( Man blir ju aldrig riktigt nöjd). Och dem två andra fick jätte konstig färg för jag var lite bekväm när jag tog kortet.
    Jo har gjort en del nu sista tiden men det är kul att mecka ihop en holk och sedan se på den ett tag när den blivit klar. Är ju också min största hobby nuförtiden. Just nu har jag också nästan alla hemma. Några andra är på försäljning. Men efter sommaren ska jag troligtvis ställa ut och sälja det mesta på
    http://www.marstakulturstuga.se/ Så får vi se vad jag gör efter det men det är planerna iaf.

    SvaraRadera